OTS: Analýza: Aký je nárast virtuálnych sídiel v Prahe?

TASR, 2. mája 2024 10:00

Bratislava 2. mája (TASR/OTS) - Z našich dát vyplýva, že záujem o virtuálne sídlo v Prahe narastá. Sídli v nej až 80 % zo 106-tisíc užívateľov virtuálnych sídiel v Česku. To je zhruba 84-tisíc podnikateľských subjektov. To je 6-krát toľko, čo v druhom najpopulárnejšom centre virtuálnych sídiel, Brne.

60 % subjektov s virtuálnym sídlom je starších ako 5 rokov

Naše aktuálne dáta hovoria jednoznačne. Až 60 % z 84-tisíc podnikateľských subjektov s virtuálnym sídlom v Prahe má viac než päťročnú históriu.

40 % subjektov s virtuálnym sídlom je mladších ako 5 rokov

Tých, ktorí si virtuálne sídlo založili v uplynulých 5 rokoch, je okolo 35-tisíc. Predstavujú 40 % z celkového počtu podnikateľských subjektov s virtuálnym sídlom v Prahe. Rastúci záujem o virtuálne sídla odráža zmenu v podnikateľských modeloch a preferenciách, kde flexibilita a digitalizácia hrajú čoraz dôležitejšiu úlohu.

MojeSidlo.sk - https://www.mojesidlo.sk/ - analyzuje dokopy vyše 170 konkurenčných poskytovateľov virtuálnych sídiel a trvalých pobytov na Slovensku a v Českej republike. Vďaka pravidelnej analýze konkurenčných spoločností vnášame bližší pohľad na trh s virtuálnymi sídlami a prinášame zaujímavé zistenia. Služby portálu MojeSidlo.sk aktuálne využíva viac ako 13 400 subjektov, čím sa radí na prvé miesto v poskytovaní virtuálnych sídiel na Slovensku.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny/grafický obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://tlacovespravy.sme.sk/c/23323773/aky-je-narast-virtualnych-sidiel-v-prahe.html

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring